Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


Beauty-farms

Beautyfarm of kuuroord

In een Kuuroord, Spa of beautyfarm kunt u optimaal ontspannen en genieten. Wat is het verschil tussen een kuuroord en een beautyfarm? Een beautyfarm richt zich op volledige ontspanning, zoals lekker verwend worden door middel van massages en speciale therapieën, en op verzorging van het uiterlijk. Een kuuroord richt zich meer op gezondheid. U kunt een bezoek aan een beautyfarm brengen, na het maken van een afspraak Wat kunt u verwachten van een dagje beautyfarm?

Een beautyfarm is soms verbonden aan een kuuroord. Het kuuroord richt zich meer op heilzame ontspanning en genezende baden met heerlijk ruikende kruiden en de heilzame werking van water en warmwaterbronnen, en een beautyfarm richt zich mede op ontspanning en genieten, maar ook op het verzorgen van het uiterlijk. De verzorging is dan letterlijk van top tot teen, van voetverzorging tot hoofdhuid massages, en bijna alles wat er tussen zit.

Beauty arrangementen in Nederland

Nederland heeft een hele reeks beautyfarms al dan niet kuuroorden genoemd, waar u heerlijk kunt ontspannen. Er zijn arrangementen voor een dag, twee dagen, drie dagen… (meerdaags genoemd) In het oord wordt u verwend met verschillende verwennerijen:
- Massages van rug schouders en benen.
- Uw huid wordt tot in de puntjes verzorgd
- Voetmassage en verzorging van zowel de handen en voeten en de nagels
- Sauna’s
- Zwembaden
- Wisselbaden
- Whirlpools
- Zonnebank en solarium
- Stoombaden
- Heerlijk luxe eten

Klanten worden de hele dag door tot in het uiterste verwend. Bij meerdaagse arrangementen huurt u een kamer waarin alles gericht is op ontspannen en lekker niets anders doen dan in luxe baden. U kunt vaak ook gebruik maken van speciale sportfaciliteiten zoals tennis of midgetgolf of andere gezonde bezigheden, als u daar behoefte aan heeft. Uiteraard ontbreekt het bezoekers op de hotelkamers bij meerdaagse arrangementen ook aan niets.