Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


Zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding

‘Pfff… zucht…. ooh…oef…!’ Met veel gezucht, gesjor en gesteun probeer je halverwege je zwangerschap je in je normale kleding te wurmen. Dat gaat niet lukken. En al zou het wel lukken, het zit gewoon niet lekker! Gelukkig hoeft het ook helemaal niet, want je kunt er hartstikke leuk, hip en trendy bijlopen in zwangerschapskleding (of positiekleding). En als je dan toch gaat shoppen, verwen jezelf dan gelijk met zwangerschapslingerie!

Zwangerschapskleding: Eindelijk ontdekt!

De kledingindustrie heeft inmiddels ontdekt dat zwangere vrouwen er ook leuk bij willen lopen. Halleluah! Dan bedoelen we geen extreem wijde jurken waarin je bolle buik een zoekplaatjes is geworden, maar gewoon trendy kleding waarbij rekening is gehouden dat je bolle buik óók een plekje nodig heeft. Zwangerschapskleding draag je maar een paar maanden en de kleding is niet altijd even goedkoop.

Aanschaftips zwangerschapskleding

Koop de kleding pas op het moment dat het nodig is en niet zo ruim van te voren. Je hebt immers geen idee hoe je lichaam zich gaat vormen naar de baby. De ene vrouw draagt laag, de ander hoog, daarnaast moet de kleding ruimte overlaten om nog even verder te groeien. Je zult immers nog een aantal weken of maanden door blijven groeien.

Zwangerschapskleding nieuws

Links over Zwangerschapskleding

Zwangerschaps-kleding.nl