Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


APOTHEEK HOMMESPLEIN

APOTHEEK HOMMESPLEIN
Dr J H Hommesplein 29
9671CZ WINSCHOTEN
Telefoon: 0597-413361
Telefax: 0597-413965
Email: info@apotheekhommesplein.nl

Info

Als u daar prijs op stelt kunnen wij voor u het aanvragen van herhaalmedicatie bij uw arts regelen. U hoeft dan niet meer te bellen met de huisarts of receptenlijn of doosjes in te leveren bij uw huisarts. Als u van deze service gebruik wilt maken zullen wij zorgen dat elke 3 maanden uw chronische medicatie op een afgesproken tijdstip voor u klaar ligt in de apotheek of zal deze bezorgd worden.

Voor de Pil kunt u rechtstreeks langskomen in de apotheek om deze op te halen. Indien u vooraf een mailtje stuurt , of ons belt, dan zetten wij uw pil alvast klaar, zodat u ook niet hoeft te wachten. Alleen de eerste keer dient u een recept voor de pil van de arts mee te nemen. Dit, zodat wij op de hoogte zijn welke pil u gebruikt / gaat gebruiken. Uitzondering is de Diane (R) pil ( Per tablet omhuld: Cyproteronacetaat 2 mg Ethinylestradiol 35 µg ) Voor deze pil moet u elke keer een recept meenemen naar de apotheek.

Vergeet u niet dat de Pil per 1 Januari 2011 UIT de basisverzekering is gehaald en u dus kosten voor de pil kunt verwachten?

Op de kaart