Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


VITAL VISION TRAINING ; COACHING & THERAPIE

VITAL VISION TRAINING ; COACHING & THERAPIE
Fellinilaan 372
1325TX ALMERE
Telefoon: 036-5230973
Email:

Info

Training & Coaching
Voor bedrijven, groepen en persoonlijke coaching. Aangesloten bij V.I.V. (beroeps)Vereniging Integrale Vitaliteitkunde.

Onze aandacht gaat uit naar:
- Succes
- Energie
- Vitaliteit
- Gezondheid
- Helend Vermogen

Persoonlijke coaching is een individuele benadering welke de mogelijkheid biedt in te gaan op tal van specifieke klachten. Na een afspraak kunt u direct beginnen. Het aantal sessies is afhankelijk van uw inzet, verwachtingen en de vorderingen die u maakt. Het is de bedoeling te werken naar zelfstandigheid, zodat u na een aantal sessies instaat bent zelf de bereikte conditie te onderhouden. Er kunnen verschillende technieken gebruikt worden om dit doel te bereiken. De keuze is afhankelijk van uw persoon, voorkeur en ervaring. Het is een belangrijke investering in uzelf op weg naar een leven waarin u meer energie en vitaliteit ervaart. .

• Lichamelijke klachten zoals ziekten (Acuut of chronisch, ernstig of minder ernstig)?
• Emotionele klachten zoals het verlies van eigenwaarde, negatieve of verwarrende gedachten en/of minderwaardigheidsgevoelens die voortkomen uit bijvoorbeeld verdriet, frustratie of ergernis?
• Of wilt u afvallen, stoppen met roken of van een andere verslaving afkomen?
• Burnout of chronische vermoeidheid?

De individuele benadering biedt de mogelijkheid op specifieke klachten in te gaan en gericht te werken.

In een persoonlijke coaching krijgt u een op maat gesneden aanpak.

In overleg krijgt u werkvormen en inzichten aangeboden die uw gevoelens van welzijn verhogen. Ook krijgt uw opdrachten mee naar huis om tussen de sessies door aan te werken.

U leert vanuit kracht en vitaliteit de volle verantwoordelijkheid te nemen voor uw leven, waardoor u de mogelijkheid creert om meer van het leven te kunnen genieten.

Een aanvullende therapeutische optie is gebruikmaken van Omega ontgiftingsbaden. Het ChiSpa Detox-Voetbad biedt een waardevolle ondersteuning van het lichaam bij het loslaten van belastende, giftige- en afvalstoffen.

De ervaring heeft geleerd dat gemiddeld 5 tot 8 behandelingen een aanzienlijke verbetering van het welbevinden en een hoger energie niveau geven.

Op de kaart