Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


EIJZENGA FYSIO- SPORT- EN MANUELE THERAPIE

EIJZENGA FYSIO- SPORT- EN MANUELE THERAPIE
Prommehof 3
9041GH BERLTSUM
Telefoon: 0518-461638
Telefax: 0518-461027
Email: info@eijzenga.nl

Info

De fysiotherapiepraktijk van Jelle Eijzenga is gestart in maart 1990. In eerste instantie aan de Tichelersdijk in Berlikum. Door patiëntengroei en een veranderende vraag binnen de fysiotherapie hebben we besloten een nieuwe praktijk te bouwen aan de Prommehôf in Berlikum die in november 1998 werd geopend.

Momenteel werken er vijf fysiotherapeuten fulltime en een medisch secretaresse. Naast fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie is er de mogelijkheid tot actieve revalidatie en medische fitness (dit is fitness op medische verwijzing van huisarts of specialist). We hebben in onze praktijk de beschikking over zowel krachtapparatuur als cardiofitness waarbij u eventueel onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt werken aan uw gezondheid en conditie.

Overigens zijn wij gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van sportblessures. Daarom is het van wezenlijk belang dat er advies en informatie kan worden gegeven over braces tijdens de sporthervatting wanneer dit nodig. Het is belangrijk dat u na een sportblessure de juiste brace krijgt. Daarom kan iedereen via ons de juiste brace bestellen.

Op de kaart