Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SCHWEIGER D M M

SCHWEIGER D M M
Nieuwe Boteringestraat 1/1A
9712PD GRONINGEN
Telefoon: 050-3125432
Telefax: 050-3187379
Email:

Info

Het spreekuur vindt plaats volgens afspraak. Afspraken voor het spreekuur of een huisbezoek graag vóór 12.00 uur aanvragen. De praktijk is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Als u het nummer van de praktijk belt, krijgt u eerst de assistente aan de telefoon. Bij haar kunt u terecht voor het maken van een afspraak. Ook kan zij u adviseren en informeren over uw klachten.

De assistente zal u vragen naar de reden van uw afspraak. Dit om u beter van dienst te kunnen zijn en bijvoorbeeld meer tijd in te plannen. Voor een consult bij de huisarts wordt in principe tien minuten gereserveerd. Heeft u meerdere vragen, geeft u dit dan aan, dan kan er zonodig een dubbel consult worden ingepland.

De telefoonlijnen worden veel gebruikt en kunnen dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door het gesprek kort en duidelijk te houden. We willen u vragen ’s middags alleen te bellen voor dringende zaken die niet tot de volgende ochtend kunnen wachten. Belt u voor een uitslag, belt u dan bij voorkeur tijdens het telefonisch spreekuur of in ieder geval voor 12.00 uur.

Op de kaart