Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


LIBRA LEVEN IN BALANS

LIBRA LEVEN IN BALANS
Burg Geertsemalaan 20
2241WD WASSENAAR
Telefoon: 06-20774572
Email: info@homeopathiewassenaar.nl

Info

In een wereld die voortdurend en in hoog tempo verandert, is het vaak moeilijk om een evenwichtig en gelukkig leven te leiden. "De balans opmaken" doen we alleen nog met oud en nieuw en daar willen we dan niet al te lang bij stil staan, want het leven gaat door en we hollen weer verder.

Onze gezondheid en ons gevoel van welbevinden hebben hier onder te lijden. Soms raak je hierdoor dusdanig uit balans dat je er letterlijk ziek van wordt. En hoe vervelend ziek-zijn ook is, het is tegelijkertijd een kans om weer ín balans te komen. Homeopathie is daarbij een uitstekend hulpmiddel, omdat het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt.

Vandaar dat ik mijn praktijk "LIBRA, Leven in Balans" heb genoemd. Het sluit aan bij mijn visie op gezondheid, ziekte en homeopathie. Daarnaast ben ik onder het sterrenteken "weegschaal" geboren.

Het logo van LIBRA staat symbool voor de vier elementen, aarde, lucht, vuur en water. De kleuren van de elementen staan symbool voor vier niveau's van het mens-zijn: spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel.

Op de kaart