Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BROUWER UITVAARTZORG

BROUWER UITVAARTZORG
Parklaan 8
9601AN HOOGEZAND
Telefoon: 0598-399036
Email: info@uitvaartzorg-brouwer.nl

Info

Wij werken in een gebied dat zich globaal een uur rond Hoogezand - Sappemeer uitstrekt, (Groningen en Noord Drenthe). Op een Persoonlijke, Betrokken en Zorgvuldige manier verzorgen wij begrafenissen en crematies. Voor ieder met of zonder (uitvaart)verzekering.

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak komt het onverwacht. U wordt overspoeld door emoties van onmacht, wanhoop en verdriet, gevoelens waar u zich aan over zou willen/moeten geven.

Helaas moeten er in een tijdsbestek van enkele dagen veel praktische en ingrijpende beslissingen worden genomen en allerlei afspraken worden gemaakt. U als nabestaanden moeten bedenken/bespreken waar uw dierbare wordt opgebaard, hoe het overlijden bekend wordt gemaakt, of er een begrafenis of crematie moet worden besproken, hoe de uitvaart er uit moet gaan zien, enz. enz.

Wij als uitvaartonderneming willen u daar graag behulpzaam bij zijn door u te begeleiden, te adviseren en te stimuleren uw eigen wensen en gevoelens te formuleren. Op deze manier kunt u bewust afscheid nemen van uw dierbare wat bijdraagt tot het begin van de verwerking van het verlies.

Op de kaart