Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


COSMETIQUE TOTALE

COSMETIQUE TOTALE
Kalkovenweg 52
2401LK ALPHEN A/D RIJN
Telefoon: 0172-782419
Email: info@cosmetique-totale.nl

Info

Ontharen
Onze huidtherapeuten zijn lid van het NVH en ontharen met de geavanceerde ELOS technologie. Elos ontharen is veiliger en effectiever dan traditioneel laser ontharen of met IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus u kunt ook definitief ontharen met blond, grijs en vlassig haar.

Huidverbetering
Huidverbetering is de absolute specialisatie van Cosmetique Totale. Daarom werken onze huidtherapeuten nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat u verzekert bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling. Naast anti-aging behandelen wij ook de beschadigde huid (o.a. littekens, pigment, couperose, zonbeschadiging)

Beauty behandelingen
Wanneer u bij Cosmetique Totale binnenstapt kunt u uit een groot assortiment van beauty behandelingen kiezen. Onze kliniek heeft alles op medisch en cosmetisch gebied in huis om uw huid weer jong, fris en strak te maken. Onze HBO huidtherapeuten ontvangen u graag voor deze aangename beauty en wellness behandelingen.

Onze dienstverlening aan beautysalons en dokterspraktijken
Naast ons huidinstituut in Alphen a/d Rijn komen de huidtherapeuten van Cosmetique Totale langs bij de betere beautysalons, klinieken en dokterspraktijken in Nederland om hoogwaardige huidverbeterende behandelingen uit te voeren. Cosmetique Totale behandeld op ruim 60 locaties door heel Nederland.

Op de kaart



Videopresentatie Cosmetique Totale