Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


CESAR (KINDER-) OEFENTHERAPIE PRAKTIJK

CESAR (KINDER-) OEFENTHERAPIE PRAKTIJK
Tjonger 82
9204AV DRACHTEN
Telefoon: 0512-533097
Email: info@oefentherapiedrachten.nl

Info

Ik ben Esther Weijters en in 1999 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar. Daarvoor heb ik het MBO diploma voor Sociaal Pedagogisch Werker behaald.

Tijdens mijn opleiding voor oefentherapie Cesar heb ik stage ervaring opgedaan in een particuliere praktijk te Steenwijk en Drachten, een praktijk voor kinderoefentherapie Cesar in Rotterdam en het Scheper ziekenhuis te Emmen.

Na mijn afstuderen heb ik een half jaar in Utrecht en in Drachten gewerkt in loondienst om vervolgens in januari 2000 in de maatschap voor oefentherapie Cesar te Drachten te zijn gestapt.

Sinds januari 2006 ben ik de praktijk alleen verder gaan zetten. Sinds augustus 2008 is Martine de Jong de praktijk komen versterken.
In 2002 ben ik de Post- HBO opleiding tot kinderoefentherapeut Cesar gaan volgen en die met succes afgerond in 2004.

Van 2002 tot en met 2008 heb ik de zwangerschapscursus via Thuiszorg De Friese Wouden verzorgt in Drachten en Gorredijk.

Naast mijn activiteiten in de praktijk maak ik deel uit van het Regioteam voor oefentherapeuten in Friesland. Van 2000 tot en met 2005 als vertegenwoordiger voor overleg met Zorgverzekeraar Agis. Sinds 2005 ben ik Kwaliteitscoordinator.

Tevens ben ik voorzitter van het Intercollegiaal Overleggroep Kinderoefentherapeuten Friesland waarin wij aan onze interne en externe kwaliteit werken.

Op de kaart