Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FLOW

FLOW
Wijngaard 25
8212CC LELYSTAD
Telefoon: 0320-258475
Email:

Info

De praktijk van Flow is er op gericht, in samenwerking met de cliënt, meer harmonie tussen lichaam en geest te bewerkstelligen, waarbij blokkades gelocaliseerd en opgeruimd worden. Hierdoor stroomt de energie beter door en voelt de cliënt zich prettiger. Het inzicht in de eigen problemen en wat daarmee samenhangt, wordt tegelijkertijd verdiept.

Flow is Juliette La Brijn. Juliette is (ortho)pedagoge (afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden) en moeder van 2 kinderen.

Zij studeerde astrologie onder leiding van Karen Hamaker-Zondag en is al vele jaren in bewustzijnsontwikkeling geïnteresseerd.

Sinds 1998 heeft zij zich verdiept in de kinesiologie en is zij gefascineerd door de praktische mogelijkheden van kinesiologische principes.

Deze verschillende takken van haar belangstelling komen terug in haar benadering van de vragen die zij in haar praktijk gesteld krijgt.

Zij is lid van de Beroepsvereniging voor Kinesiologie, beëdigd als Touch for health practitioner en gecertificeerd en beëdigd NAET practitioner.

Op de kaart