Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


THOMASHUIS DAMWOUDE

THOMASHUIS DAMWOUDE
Doniaweg 73
9104 GJ DAMWOUDE
Telefoon: 0511-424435
Email: damwoude@thomashuis.nl

Info

Wij zijn Alex Sjoerdstra en Wies v.d. Meulen zorgondernemers van Thomashuis Damwoude. In ons Thomashuis willen wij negen mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving bieden. Als zorgondernemers wonen wij op de bovenste verdieping. Zelf hebben wij vijf kinderen waarvan nog 1 inwonend is. Omdat wij als gezin deel uitmaken van het Thomashuis, kunnen de bewoners het familieleven ervaren.

Beiden hebben we ruime ervaring in de zorg. Samen met een professioneel team van medewerkers zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om de bewoners aandacht en begeleiding te bieden.

We hebben er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

Wonen
In ons Thomashuis bieden we mensen met een verstandelijke beperking een warm thuis. Onze bewoners zijn niet in staat zelfstandig te wonen en hebben in het dagelijks leven begeleiding en steun nodig. Samen met een klein team van medewerkers en vrijwilligers bieden we persoonlijke aandacht, begeleiding en ondersteuning bij hun dagelijks leven.

Ons zorgprogramma vormt de basis om alle mogelijkheden voor wonen, dagbesteding en vrije tijd in kaart te brengen. Dit wordt samen met de ouders of wettelijk vertegenwoordigers opgesteld en regelmatig met elkaar besproken. Indien nodig of gewenst wordt het programma aangepast.

Dagbesteding
Wij bieden ondersteuning bij het vinden van een passende dagbesteding in de directe omgeving. Maar het is ook mogelijk om in het Thomashuis te blijven. In onderling overleg wordt gekeken wat wenselijk en realiseerbaar is.

Op de kaart