Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


KLINIEK ZESTIENHOVEN

KLINIEK ZESTIENHOVEN
Vliegveldweg 65
3043NT ROTTERDAM
Telefoon: 010-2989898
Telefax: 010-2989890
Email: zestienhoven@medinova.com

Info

Medinova Kliniek Zestienhoven is volledig ingericht voor hoogwaardige behandelingen. Het is een gespecialiseerde omgeving waar u terecht kunt voor (sportgerelateerde) orthope­dische ingrepen (waaronder diverse operaties van de knie en schouder). Onze orthopedisch chirurgen hebben bij de behandeling van knieën een bijzondere expertise, waaronder de halve en hele knieprothese operatie. Bovendien werken zij in een omgeving waar de technologie volledig is aangepast aan de hedendaagse eisen.

In Medinova Kliniek Zestienhoven zorgen alle vriendelijke en professionele medewerkers er voor dat u zich cliënt voelt in plaats van patiënt. De kliniek richt zich op het specialisme orthopedie. Voor alle gangbare ingrepen binnen de orthopedie die in dagbehandeling kunnen worden uitgevoerd, kunt u bij ons terecht. Hieronder vallen onder andere: kijkoperaties van de enkel, schouder en knie, voorste kruisband ­operaties, meniscus, tenniselleboog en carpaal tunnel syndroom.

In Kliniek Zestienhoven zorgen alle vriendelijke en professionele medewerkers er voor dat u zich cliënt voelt in plaats van patiënt. De kliniek richt zich op het specialisme orthopedie.

Voor alle gangbare ingrepen binnen de orthopedie die in dagbehandeling kunnen worden uitgevoerd, kunt u bij ons terecht. Hieronder vallen onder andere: kijkoperaties van de enkel, schouder en knie, voorste kruisband ­operaties, meniscus, tenniselleboog en carpaal tunnel syndroom. Onze orthopedisch chirurgen hebben bij de behandeling van knieën een bijzondere expertise, waaronder de halve knieprothese operatie.

Op de kaart



Videopresentatie Kliniek Zestienhoven