Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK DE LUIERMAND

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK DE LUIERMAND
Weeshuisplein 28
3131CX VLAARDINGEN
Telefoon: 010-2341355
Email: deluiermand@chello.nl

Info

Van harte welkom bij verloskundigenpraktijk ‘De Luiermand’.

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ook als je nog niet zwanger bent, maar wel een zwangerschapswens hebt, kan je op deze site terecht voor informatie onder het kopje "kinderwens".

Zwanger zijn is bijzonder. Een nieuw leven groeit in je buik en na 9 maanden wordt jullie kindje geboren. Dat is een spannende tijd. Vaak ben je nieuwsgierig naar wat je te wachten staat: Wat is normaal? Leef ik gezond? Kan ik naar de sauna? Wat te doen bij ..... ? Wij hopen met onze website je een antwoord te kunnen geven op jouw en jullie vragen.

Op internet staat een grote hoeveelheid aan informatie over de zwangerschap, de bevalling en daarna. Wij hebben niet geprobeerd al die informatie nog eens op onze website te zetten, maar hebben gezocht naar een goede balans in "algemene" zaken die je kunt tegenkomen en zal moeten regelen. Wij willen de nadruk leggen op "algemeen", want heb je specifieke of persoonlijke vragen, dan willen wij die graag persoonlijk met je bespreken.

Wanneer je na het lezen van onze site nog een leuke tip/suggestie hebt om op de site te zetten, of je mist bepaalde informatie, mail het ons!

Wij wensen jullie een goede zwangerschap en alvast een hele mooie tijd met jullie kindje.

Veel leesplezier en tot ziens bij ons op de praktijk!

Op de kaart