Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HERSTELLINGSOORDVERENIGING DENNENHEUVEL

HERSTELLINGSOORDVERENIGING DENNENHEUVEL
Soestdijkerstraatweg 102
1213XH HILVERSUM
Telefoon: 035-6460464
Telefax: 035-6859655
Email:

Info

Herstellingsoord "Overbosch" ontvangt mensen die na een medische behandeling (nog) onvoldoende in staat zijn voor zichzelf te zorgen, of mensen die thuis onvoldoende kunnen beschikken over de vereiste verzorging.

"Overbosch" biedt tijdelijke hulpverlening gericht op zelfstandig functioneren in de eigen thuissituatie, voor mensen van alle leeftijden. Inclusief een individueel afgestemd programma voor lichamelijke reconditionering. Zodat u weer snel ‘de oude' bent.

De doelstelling van herstelzorg is dat u na enige weken weer zelfstandig in de thuissituatie kunt functioneren. Het is daarbij van belang om te komen tot behoud, herstel en/of bevordering van een geïntegreerd functioneren, binnen de voor de gast geldende sociale context.

Ons totale programma van de eerste tot de laatste dag is er op gebaseerd daar samen inhoud aan te geven. Binnen de dagelijkse zorg zal de zelfstandigheid en het activeren daarvan dan ook de rode draad vormen. Uiteraard binnen de kaders van zorgvuldigheid met betrekking tot het revalidatieproces.

"Overbosch" richt zich op patiënten die na een reconditioneringsprogramma van gemiddeld vier weken weer kunnen terugkeren naar de thuissituatie en gemotiveerd zijn om tijdens de opname te werken aan hun herstel. Psychische aandoeningen, bedlegerigheid (intensieve zorg), dementie en verslavingen zijn daarmee contra-indicaties voor opname in "Overbosch".

Op de kaart



Videopresentatie Overbosch