Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


TONNY KRANENBERG UITVAARTZORG BV

TONNY KRANENBERG UITVAARTZORG BV
Blankenvoortlaan 10
7471 MG GOOR
Telefoon: 06-10862012
Email: info@tonnykranenberg.nl

Info

Dichtbij en op gepaste afstand; Uitvaartzorg met aandacht voor afscheid.

Tonny Kranenberg Uitvaartzorg is een lokale uitvaartonderneming gevestigd in Goor met als verzorgingsgebied de Hof van Twente en omstreken. Het team van deskundige en ervaren uitvaartleiders verzorgt vele begrafenissen en crematies in Goor, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Ambt- en Stad Delden. Tonny: "Wij zijn pas tevreden als een familie terug kan kijken op een gedenkwaardig en persoonlijk afscheid.”

Natuurlijk staan we er niet ieder moment bij stil. Toch kan het zo maar gebeuren dat we in de eerste kring om ons heen, in ons eigen gezin of in de naaste familie, na een ziekte of geheel onverwacht, te maken krijgen met het overlijden van een dierbaar mens.

De behoefte aan iemand die komt helpen en die weet wat er dan moet gebeuren is op zo’n moment meestal groot. Wij vinden het van belang dat er wordt gecommuniceerd en gehandeld vanuit respect, rust en ruimte. Respect voor de overledene, rust die aansluit bij de verslagenheid en het verdriet en ruimte voor de wensen en de ideeën van de familie.

In Goor, Markelo, Diepenheim, Hengevelde en Ambt- en Stad Delden, maar ook daarbuiten helpen wij nabestaanden bij het organiseren en het vorm geven van de uitvaart van hun dierbare.

Als uitvaartleiders van Tonny Kranenberg Uitvaartzorg regelen en verzorgen wij begrafenissen en crematies, al dan niet kerkelijk, en we zorgen samen met nabestaanden voor een stijlvolle en persoonlijke uitvaart. Wij zijn pas tevreden als nabestaanden terug kunnen kijken op een waardig en een gedenkwaardig afscheid.

Op de kaart