Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


EILANDKOMPAS

EILANDKOMPAS
Zuid Midslandweg 2/A
8891GH MIDSLAND
Telefoon: 0562-449661
Email: info@eilandkompas.nl

Info

Je wilt graag op vakantie naar Terschelling? Je kunt een heleboel zelfstandig regelen, maar bij een aantal zaken kun je wel wat hulp gebruiken.

Dan zijn wij er voor jou!

We zijn er om je op weg te helpen. Vanaf het moment dat je je aanmeldt voor een vakantie. Jij vertelt ons wat je leuk vind om te doen en wij gaan kijken welke mogelijkheden er zijn. We kunnen samen met je bespreken wat de beste manier is om naar het eiland te reizen. Als het nodig is regelen we samen met jou een treinkaartje en een ticket voor de boot.

Als je op je eerste vakantiedag aankomt, komen wij je van de boot halen. We maken dan meteen kennis met elkaar! We kunnen dan samen met jou een fiets huren of we gaan met de bus naar je vakantieverblijf. We kunnen samen de praktische zaken regelen: waar is de supermarkt om je dagelijkse boodschappen te doen bijv. We kunnen ook samen de plattegrond van het eiland bestuderen. We wijzen je dan mooie routes om te fietsen of te wandelen. Of we vertellen je waar je aan activiteiten kunt deelnemen zoals paardrijden, midgetgolf spelen of een museum bezoeken. We laten je zien waar de mooie, rustige plekjes op het eiland zijn.

Op de kaart