Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HEIDA REINTEGRATIEDIENSTEN

HEIDA REINTEGRATIEDIENSTEN
H Opgaande 59
7913VB HOLLANDSCHEVELD
Telefoon: 0528-340974
Email:

Info

Heida coaching stelt zich tot doel mensen te begeleiden in hun proces van leren, ontwikkelen of veranderen. Dit proces gaat een leven lang door. Maar soms loop je hierin vast en kom je even niet verder. Dan zijn er gelukkig mogelijkheden om hier iets mee en aan te doen. Bijvoorbeeld door een training of een workshop te volgen, gericht op dat stukje waarin je je verder wilt ontwikkelen. Als dat niet genoeg is of blijkt te zijn, kan het zinvol zijn een coach in te schakelen, die je kan helpen bij het onderzoeken van wat je probleem tot een probleem maakt, wat maakt dat het je niet lukt dit op te lossen, of er verder mee te komen? Wat is je doel, wat wil je bereiken met de coaching? Stap voor stap, door oefeningen en opdrachten, werken we samen naar dat gewenste doel toe.

Coachen heeft tot doel de zelfsturing van de gecoachte, voor zijn eigen ontwikkeling, te vergroten. De coach heeft geen adviserende, of oplossende rol, doch slechts die van procesbegeleider.

Zoals John Whitmore het zo treffend zegt: "Geen twee mensen zijn lichamelijk of geestelijk gelijk. Hoe kan ik jou duidelijk maken hoe je je eigen lichaam en geest het best kunt gebruiken? Dat kun je alleen zelf ontdekken, met bewustzijn." "Als ik jou raad geef en dat mislukt, geef je mij de schuld. Ik heb mijn advies ingeruild tegen jouw verantwoordelijkheid en dat is zelden een goede deal."

Op de kaart