Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


EF&EF ONDERNEMERSCOACH MONEY CURE ADVIES

EF&EF ONDERNEMERSCOACH MONEY CURE ADVIES
Tjalk 48
9801MC ZUIDHORN
Telefoon: 0594-500401
Email: info@efenef.nl

Info

EF&EF is een kleine organisatie en specialist in ondernemerscoaching, geldcoaching (Money Cure®) en interim-management en advies binnen onderwijs en gezondheidszorg.

Hulp nodig bij de opstelling van uw ondernemingsplan? Wilt u na de start leren boekhouden, meer weten over uw bedrijfscommunicatie, het financiële management en de administratieve organisatie van uw bedrijf? Onze ondernemerscoach-adviseur levert maatwerk en begeleidt u bij het transformatieproces van starter tot ondernemer. Dit kan binnen uw bedrijf en binnen een workshop of cursus.

Hebt u, of hebben uw cliënten financiële problemen of schulden? Onze geldcoach-adviseur helpt niet alleen de schulden oplossen, maar geeft u ook instructie om in de toekomst schulden te voorkomen. Dit kan op individuele basis en binnen een workshop of cursus: voor jong, oud, autochtoon of allochtoon.

Behoefte aan ondersteuning om het zelf lerend en zelfsturend vermogen van uw organisatie te optimaliseren? Onze adviseur is specialist op het gebied van organisatieadviestrajecten en interim-management binnen onderwijs en gezondheidszorg.

Op de kaart