Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


GROENHOF OPTIEK BV

GROENHOF OPTIEK BV
Groenhof 154
1186EZ AMSTELVEEN
Telefoon: 020-4414460
Email: info@groenhofoptiek.nl

Info

Op zoek naar een trendy bril of zonnebril? Kom dan naar Groenhof Optiek in Amstelveen. Wij hebben een groot aanbod van verschillende exclusieve en minder exclusieve merken. Onder meer Chanel en Ray-Ban vindt u bij ons in de winkel. Nieuwsgierig? Loop dan eens binnen. Dan kunt u meteen wat mooie exemplaren passen.

Naast een groot aanbod van trendy brillen, kunnen wij u ook goed helpen bij het kiezen van nieuwe brillenglazen. Met de nieuwste apparatuur meten we uw ogen en samen met u bekijken we dan welke brillenglazen bij uw levensstijl passen. Wij willen alleen het beste voor uw ogen. Ook op het gebied van contactlenzen zijn wij expert. Dus twijfelt u om over te stappen van een bril op contactlenzen? Kom dan langs bij Groenhof Optiek in Amstelveen om u te laten informeren en adviseren.

Groenhof Optiek in Amstelveen heeft acht optometristen in dienst, waarvan er vijf ook nog werken in het ziekenhuis van Amstelveen. In ons eigen diabetescentrum kunnen onze optometristen samen met een oogarts en een huisarts controleren of u diabetes heeft. Het is dus belangrijk dat u regelmatig uw ogen laat controleren.

Op de kaart



Videopresentatie PureVision 2 HD