Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HELING & PARTNERS BV

HELING & PARTNERS BV
Aar 1
9406GA ASSEN
Telefoon: 0592-394646
Email:

Info

Wij vormen een onafhankelijk arbeidsdeskundig, re-integratiedeskundig en bedrijfs-economisch adviesbureau en zijn voornamelijk actief in personenschadekwesties en AOV en in werkgever-werknemersituaties. Ook worden we zeer regelmatig in rechtzaken als deskundige benoemd. We kennen een landelijke dekking waarbij de collega's voor een belangrijk deel vanuit hun kantoor aan huis werken. Momenteel zijn we met 39 personen.

Onze onafhankelijke positie in de markt wordt door ons geborgd door 2-zijdig werken in de personenschade, geen juridische verbondenheid met partijen in de markt en geen belang hebben bij de hoogte van eventuele schade-uitkeringen of de uitkomst van een door ons uitgevoerd onderzoek.

We zijn u graag van dienst als het gaat om re-integratie van personenschadeslachtoffers, arbeidsdeskundige onderzoeken naar de mate van arbeidsongeschiktheid (onder andere bij AOV verzekeringen) en inschatting van verlies arbeidsvermogen, huishoudelijke hulpbehoefte en verlies zelfwerkzaamheid. Daarnaast verrichten we bedrijfseconomische onderzoeken en begeleiden we zelfstandig ondernemers. Onder onze opdrachtgevers kennen we verzekeraars, belangenbehartigers, advocaten, schade-experts, werkgevers, werknemers en rechtbanken.

Op de kaart