Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


DAGBESTEDING ACCRETIO

DAGBESTEDING ACCRETIO
Parallelweg 32
9514CH GASSELTERNIJVEEN
Telefoon: 06-18821650
Email:

Info

Dagbesteding Accretio biedt mensen met een verstandelijk, lichamelijke bepreking of een psychiatrisch ziektebeeld een leer-werk plek.

Wij bieden mensen met een PGB Budget aktiverende en ondersteunende begeleiding.PGB staat voor persoons gebonden budget Iemand die PGB heeft, kan zelf zorg inkopen, of laten inkopen,bij een instantie. Deze instantie hoeft geen AWBZ toelating te hebben.

Wij geven cliënten in de leeftijd van 16 t/m 65 jaar de mogelijkheid via ons aan hun toekomst en ontwikkeling te werken of een zinvolle invulling van hun dag te hebben.

We hebben al ervaring met het begeleiden van jongeren van een speciale school of mensen uit een reïntegratie traject. Omdat dit zoveel succes heeft willen we nu ook dagbesteding aanbieden aan cliënten met een PGB. Deze dagbesteding wordt vanaf 4 uur tot 6 dagen per week gegeven. De werkzaamheden zijn heel divers en speciaal gericht op mensen met een lichte beperking.

Dit kunnen cliënten zijn met een grote afstand tot de arbeidsmarkt of mensen een lichte verstandelijke of lichamelijke beperking. Per cliënt wordt bekeken wat hij het liefst willen komen doen op het bedrijf. De werkzaamheden kunnen bestaan uit: Dierverzorging: voeren, schoonmaken verblijven, bouwen en repareren nieuwe verblijven. Hanteren, vachtverzorging dieren.

Op de kaart