Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HOMEOPATHISCH ARTS DRS Y VD KUILEN

HOMEOPATHISCH ARTS DRS Y VD KUILEN
Westerse Drift 87
9752LD HAREN GN
Telefoon: 050-5351671
Email: yvdkuilen@hotmail.com

Info

Mijn naam is Yvonne van de Kuilen. Ik ben in 1987 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en sindsdien werkzaam als arts. In de afgelopen jaren heb ik een brede ervaring opgedaan op verschillende terreinen van de gezondheidszorg.
Ik heb gewerkt als arts-assistent Inwendige Geneeskunde en Intensive Care, als gediplomeerd consultatieburo-arts, als bedrijfs-en verzekeringsarts, en de laatste 12 jaar als verpleeghuisarts, inmiddels medisch specialist Ouderengeneeskunde.

In 2004 heb ik de 3-jarige artsenopleiding homeopathie afgerond in Wageningen. Sindsdien heb ik een praktijk voor consultatieve klassieke homeopathie naast mijn werk als specialist Ouderengeneeskunde en ben aangesloten bij de Vereniging Homeopathische Artsen Nederland, de VHAN.

Ik ben van mening dat een homeopathische behandeling heel zinvol kan zijn voor een groot scala aan klachten, en ook heel goed naast een reguliere behandeling kan plaatsvinden.

In het homeopathische circuit is het belangrijk om je te wenden tot therapeuten die ook goed medisch geschoold zijn naast een gedegen homeopathische opleiding. Zo kun je er zeker van zijn dat je klachten zo goed mogelijk in het juiste perspectief worden onderkend en behandeld, en dat je goede voorlichting krijgt over je opties, zowel op regulier als op homeopathisch gebied.

Op de kaart