Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SHELOMI ZORGBOERDERIJ HUIZE

SHELOMI ZORGBOERDERIJ HUIZE
Zuiderdiep 152
9521AX NIEUW-BUINEN
Telefoon: 0599-658618
Email:

Info

Huize Shelomi is een grote herenboerderij ingericht voor mensen met autisme. De boerderij kenmerkt zich door rust en ruimte. De boerderij ligt aan de rand van het dorpje Nieuw Buinen, en op ca. 3 km afstand van Stadskanaal. Mensen met autisme kunnen hier wonen en werken. Rondom de boerderij is er ruimte voor een moestuin , een boomgaard en kleinvee. Verder staat er nog een grote schuur op het erf welke wij gaan inrichten als atelier.

Onze identiteit is Christelijk en krijgt handen en voeten in de omgang met mensen. Ook bidden en danken wij aan tafel en bij het avondeten lezen wij een stukje uit de Bijbel. Ook kunnen de bewoners op zondag naar een gemeente. Dit is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd. Er zal een ruimte worden ingericht voor het volgen van bijbelstudies, dit alles in samenwerking met de plaatselijke gemeenten. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij deze visie onderschrijven of ten minste respecteren.

Huize Shelomi wil zich, vanuit haar christelijke identiteit, inzetten voor mensen met autisme.

Onze doelgroep
- Mensen van 18 jaar of ouder met een normale intelligentie of mensen die hoogbegaafd zijn met een autisme spectrum stoornis. (afwijkend voor mensen die alleen dagbesteding volgen)
- Geen 24-uurs zorg
- Geen verslavingsproblematiek(drugs, alcohol)
- Niet gewelddadig
- Redelijke praktische zelfredzaamheid

Op de kaart