Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK VOOR PSYCHOSYNTHESE MARGJE VOS

PRAKTIJK VOOR PSYCHOSYNTHESE MARGJE VOS
Thesingerweg 1
9781TR BEDUM
Telefoon: 050-3010867
Email: info@margjevos.nl

Info

Psychosynthese is een succesvolle methode, die op eenvoudige wijze inzicht en verdieping geeft in het eigen functioneren. Een methode die bij uitstek geschikt is om blokkades op te heffen, emotionele stabiliteit en innerlijke rust te bevorderen.

Psychosynthese biedt professionele begeleiding en ondersteuning vanuit een eigen visie, methodiek en technieken, aan mensen die op zoek zijn naar zin en betekenis in 'leven, werk en relatie'.

Psychosynthese geeft naast het ontwikkelen van een fundamenteel stevige persoonlijkheid, de mogelijkheid om talenten en kwaliteiten, die in potentie aanwezig zijn, te leren ontdekken en deze te verwezenlijken.

Psychosynthese moedigt mensen aan te vertrouwen op hun eigenheid. Om op eigen wijze een innerlijke, authentieke kracht te ontwikkelen. Leven en werken vanuit die authentieke kracht en levenskern, schept energie en kwaliteit en leidt tot menselijke bloei.
Psychosynthese is een methode van psychologische ontwikkeling en van Zelfverwerkelijking voor hen die weigeren slaaf te blijven van hun eigen innerlijke illusie of van invloeden van buitenaf, die weigeren om zich passief te onderwerpen aan het spel van psychologische krachten dat in hen plaatsvindt, en die vastbesloten zijn om meester over hun eigen leven te worden.

Op de kaart