Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK VOOR PSYCHOSOCIALE DIENSTVERLENING

PRAKTIJK VOOR PSYCHOSOCIALE DIENSTVERLENING
Tweede Wijksreed 13
8415AG BONTEBOK
Telefoon: 0513-541238
Email: cjc.vink@wxs.nl

Info

De medewerkers van de Praktijk voor Psychosociale Dienstverlening zijn er voor je wanneer je, om wat voor reden dan ook, even niet zo lekker in je vel zit. Dat kan komen door stress, of door problemen op het werk of in de relatie. Erover praten lucht op en helpt je je energie weer terug te krijgen. Zo krijg je je leven weer op het juiste spoor.

Wanneer je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt, of een verlies hebt geleden, kan het voorkomen dat je dat niet goed kunt verwerken. Speciale technieken helpen je hierbij. Zodat het verdriet een plaats kan krijgen en je weer verder kunt.

Ook in bedrijven komt het regelmatig voor dat medewerkers, of soms zelfs hele teams, het spoor bijster zijn. De Praktijk voor Psychosociale Dienstverlening kan ook hen de helpende hand reiken. Ervaring in het bedrijfsleven, met groepsprocessen en op het gebied van psychosociale zorg is wat wij kunnen bieden. Uiteraard mag er op maatwerk gerekend worden.

Wij runnen een kleinschalige praktijk, met een sterk persoonlijk karakter. Geen maandenlange wachtlijsten. Niet iedere sessie een ander gezicht. Indien gewenst wordt ons uitgebreide netwerk aangesproken wanneer een specifieke probleemstelling dit eist. Zodat je optimaal begeleid wordt.

Op de kaart