Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


EGBERT JAN CATERING

EGBERT JAN CATERING
Romhof 33
9411SB BEILEN
Telefoon: 0593-543959
Email: info@egbertjancatering.nl

Info

Heeft u een speciaal dieet, bent u net thuis uit het ziekenhuis, lukt het koken gewoon niet zo goed of hebt u niet altijd zin om te koken? Dan kunt u gebruik maken van de maaltijd-service aan huis. Zeven dagen per week kunnen wij de koelverse maaltijd bij u thuis bezorgen. Ook voor zo nu en dan. Eet u liever op een andere tijd? In dat geval kunt u kiezen voor een diepvriesmaaltijd. Iedereen kan van de maaltijdservice gebruik maken.

Welke mogelijkheden zijn er?
En wilt u er eens op uit of blijft er een gast eten? Dan kunt u gewoon een maaltijd afzeggen of bijbestellen. U kunt ook voor nu en dan een maaltijd bestellen. Wij maken gebruik van seizoensproducten en de bereiding gaat volledig volgens de HACCP- en voedselveiligheidsrichtlijnen.

Menukeuze, hoe werkt het?
Iedere dag kunt u voor de koelverse maaltijden kiezen uit twee menu's. Ook kunt u uw menu zelf samenstellen door zelf te kiezen uit producten uit deze twee menu's.

Als u een dieet hebt.
De maaltijdservice biedt volop variatie. Ook als u zich moet houden aan een dieet, zoals: een zoutloos of natriumbeperkt dieet, een dieet voor diabetici, een vezel- of vetbeperkt dieet, gemalen voeding.

Op de kaart