Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK VOOR ORTHODONTIE DRS. C.J. V/D LAAN

PRAKTIJK VOOR ORTHODONTIE DRS. C.J. V/D LAAN
Chopinstraat 24
5216 EW DEN BOSCH
Telefoon: 073-6901230
Telefax: 073-6124374
Email: info@orthodenbosch.nl

Info

Onze praktijk is gelegen in Den Bosch zuid vlak bij het Provinciehuis, samen met een grote tandartsenpraktijk en een praktijk voor fysiotherapie in een gebouw.

Er zijn 2 orthodontisten: Cees van der Laan, tandartsopleiding UVAmsterdam, orthodontie opgeleid in Bern (Inselspital), Zwitserland met 1 jaar praktische ervaring in La Spezia (Italië), 1 jaar Duitsland en 6 maanden Londen (Royal College of Surgeons, Lincons Innfields) en geregistreerd als orthodontist sinds 1989.

Renske Hiemstra is werkzaam sinds oktober 2010 in de praktijk en heeft haar opleiding als orthodontist afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De werkwijze in beide opleidingen zijn vrijwel identiek, daarom is er geen verschil in behandeling. Wel zo prettig voor de patiënt, omdat er geen volledige wijzigingen doorgevoerd worden. Ze is een snelle en jonge orthodontist met een hoog IQ en SQ en kan goed met kinderen omgaan.

Wij werken met zeer ervaren assistentes die tussen de 10 en 20 jaar ervaring hebben met full time orthodontisch werk. Onze assistentes hebben allemaal kinderen en weten daarom maar al te goed hoe ze ermee om moeten gaan. Bij iedere controle zijn vaders moeders of begeleiders welkom om met de kinderen mee naar binnen te gaan en te informeren hoe het gaat met de behandeling.

Als de mondhygiëne niet goed is of de medewerking niet in het belang is van de voortgang van de behandeling kan daarover direct overleg gepleegd worden. U hoeft hiervoor geen speciale afspraak te maken. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn en er is noodzaak tot overleg met de ouders, tandarts of kaakchirurg, dan wordt u op de hoogte gesteld.

Op de kaart