Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BEGRAFENIS- CREMATIE UITVAARTVERZORGING DICK KOSTER

BEGRAFENIS- CREMATIE UITVAARTVERZORGING DICK KOSTER
Vosbergerlaan 26
9761AL EELDE
Telefoon: 050-3095674
Email:

Info

Uitvaartverzorging Dick Koster is een onafhankelijk en kleinschalig bedrijf dat inspeelt op de wensen van de multiculturele samenleving. Zoekt tevens bewust zo veel mogelijk samenwerking met andere kleinschalig werkende bedrijven omdat betrokkenheid en overzicht houden op het werk als prettig en belangrijk ervaren wordt. Sinds april 1994 verzorgen en begeleiden wij begrafenis- en crematieplechtigheden in de drie noordelijke provincies. Met name in de regio Noord-Drenthe, Haren, Hoogezand, de stad Groningen en het Westerkwartier.

Onze doelstelling is een persoonlijke uitvaart te realiseren met veel aandacht voor de nabestaanden. Persoonlijke zorg, betrokkenheid, rust, stijl en kwaliteit mag u zonder meer van ons verwachten, en persoonlijk contact vinden wij vanzelfsprekend.
Wij zijn dan ook 24 uur per dag en iedere dag van het jaar voor u bereikbaar. Vanaf het eerste telefoontje tot en met weken of soms zelfs maanden na de uitvaart kunt u een beroep op ons doen.

Wij zijn flexibel, hebben een ruime keus als het gaat om uitvaartcentra, rouwauto's, kisten e.d. en wij kunnen werken met een heel scherpe prijsstelling. Dat komt mede doordat wij geen personeel in loondienst hebben geen wagenpark hebben, geen eigen gebouwen en kistopslagruimte gebruiken.

Op de kaart