Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HAAS & KONIJN

HAAS & KONIJN
Hooijersteeg 4
7958PC KOEKANGE
Telefoon: 0522-474855
Email:

Info

Haas & Konijn heeft als missie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mens in relatie tot zijn werk. Wij zijn ervan overtuigd dat houding en gedrag uiteindelijk doorslaggevend zijn voor succes en richten ons hierop tijdens onze coach- en trainingsactiviteiten.

Wij leggen het accent op ervaringsgericht leren en bieden naast “praatactiviteiten” altijd “doe-activiteiten” aan. Haas & Konijn kiest voor actieve en speelse werkvormen die een uitdaging vormen. Activiteiten die de mens de gelegenheid bieden om nieuwe en positieve ervaringen op te doen en te oefenen met ander gedrag. Activiteiten die per definitie een beroep doen op het zelfsturend vermogen van de mens. En waar ruimte is voor plezier. Want serieuze onderwerpen mogen wat ons betreft best op een speelse wijze worden benaderd.

Haas & Konijn wil groot worden door klein te blijven. Dat betekent dat wij altijd zo dicht mogelijk bij de klant of opdrachtgever willen staan, letterlijk en figuurlijk. Wij scheppen een enorm plezier in elke keer juist weer díe werkvorm te vinden die aansluit bij wat de klant nodig heeft in zijn ontwikkelingstraject en zoeken daarbij het niet-alledaagse op. Want nieuwe ingangen leiden vaak tot verrassende wendingen en resultaten. En maken het coach- en trainingstraject extra uitdagend.

Haas & Konijn plaagt, prikkelt en daagt graag uit en is direct in haar communicatie. Dat is voor klant of opdrachtgever soms even wennen, maar als je daar eenmaal van hebt geproefd ,wil je niet meer anders…. is onze ervaring.

Op de kaart