Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE KRISTAL

PRAKTIJK VOOR HUID- EN OEDEEMTHERAPIE KRISTAL
Witte de Withplein 3
1057 XN AMSTERDAM
Telefoon: 020-6163509
Email: info@huidtherapiekristal.nl

Info

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Kristal is een moderne praktijk voor huidtherapie, waar uiteenlopende huidproblemen worden behandeld.

Huidtherapie is een jong paramedisch beroep. Een huidtherapeute behandelt op doorverwijzing van een medicus, patiƫnten met een zieke of beschadigde huid.

De praktijk is in 2009 opgezet door huidtherapeute Maryam Rahmatian en heeft inmiddels drie vestigingen in Amsterdam, namelijk in het BovenIJZiekenhuis (Amsterdam Noord), Witte de Withstraat (Amsterdam West) en Laan van Vlaanderen (Amsterdam Nieuw Sloten).

In de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Kristal werken zeer ervaren huidtherapeuten. Zij hebben een vierjarige HBO-opleiding gevolgd, zijn BIG geregistreerd en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Tevens wordt sinds april 2011 bij huidtherapie Kristal door een dermatoloog Botox-behandelingen verricht.

De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) is de beroepsvereniging voor huidtherapeuten. Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Kristal is bij deze beroepsvereniging aangesloten.

Mocht u aanvullende informatie willen en/of vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard elke werkdag telefonisch bereiken, tussen 09.00 t/m 17.00 uur.

Op de kaart