Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


IVORY & IVORY MONTFOORT

IVORY & IVORY MONTFOORT
Hofstraat 13
3417HZ MONTFOORT
Telefoon: 0348-4720 40
Telefax: 0348-473639
Email: montfoort@ivory-ivory.nl

Info

Welkom bij tandartsenpraktijk Ivory & Ivory de vestiging Montfoort.

Onze gezellige en zeer professionele praktijk met vier ruime behandelkamers is gevestigd op de Hofstraat 13 in een oude middenstandwoning uit 1906 in het stadcentrum van Montfoort. De praktijk is al meer dan 35 jaar een toonaangevend praktijk op tandheelkundig gebied in Montfoort en de omgeving.

Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in onze praktijk. Dit naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen en volgens de hoogste Europese Hygiëne normen.

Onze tandartsen Drs. P. Keppel, Drs. M. Wentzel, Drs. A. Saouma en Drs. K. Johanns staan garant voor optimale mondzorg. Deze zeer ervaren tandartsen leiden het behandelteam volgens het Ivory & Ivory concept. Men wordt bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistenten, preventie assistente en mondhygiënisten.

Binnen de praktijk is er een mondhygiëne en preventie team aanwezig. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze mondhygiënisten.

Ook voor een orthodontische behandeling kunt u bij ons terecht. Onder leiding van onze hoofd Orthodontist (Geregistreerd in het Dento Maxillo Orthopaedie register) Drs. J. Altrock en zijn team worden de modernste behandeltechnieken toegepast voor zichtbare en onzichtbare beugels zowel bij kinderen als bij volwassenen.

Dit uitgebreid assortiment maakt ons de complete tandarts voor Montfoort, Linschoten, Oudewater en omgeving.

Ons administratief team en receptie staan voor u klaar voor ondersteuning en advies op maat ook inzake verzekeringen en financiele issues waar mogelijk.

Miranda, Jeannette, Connie, Robin, Angela, Tamara, Richarda, Nicole, Johan, Jan, Pieter, Marieke, Alain, Karin, Priscilla, Veronika en Ilonka van het team Ivory & Ivory Montfoort staan voor uw klaar!

Wij heten u van harte welkom als gast en als patiënt in onze praktijk.

Op de kaart