Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SINGEL APOTHEEK DE

SINGEL APOTHEEK DE
Singel 9
4382LL VLISSINGEN
Telefoon: 0118-412730
Telefax: 0118-415636
Email: info@apodesingel.nl

Info

Apotheek de Singel is sinds 1930 gevestigd aan de Singel 9 en destijds ook gebouwd als apotheek. Na de eerste verbouwing/restauratie tgv de beschietingen en overstromingen tijdens de bevrijding in 1944 zijn er in de loop der jaren meerdere verbouwingen en uitbreidingen geweest. De laatste in 1996 toen de apotheek uitgebreid is met oa een huisartsenpraktijk naast de apotheek aan de Lelienlaan.

De Singel was de eerste apotheek in Zeeland die HKZ gecertificeerd was. Dit geeft aan dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben. De assistentes scholen zich continue bij. De apotheek beschikt over een eigen bereidingsruimte. Zo bestaat altijd de mogelijkheid om geneesmiddelen "op maat" te maken.

Naast het leveren van geneesmiddelen en drogisterij artikelen kunt u ook terecht voor allerhande zaken zoals vermeld staan links in de kantlijn. Wij doen in samenwerking met artsen en andere zorgverleners gezamelijke projecten om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn de weekverpakkingen voor ouderen, maand- en kwartaal leveringen voor chronische medicatie, diabetes-metercontroles, zorgprojecten en de herhaalservice. Ook de bezorgdienst is een service van de apotheek.

Op de kaart