Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


JORRITSMA ACUPUNCTURIST B

JORRITSMA ACUPUNCTURIST B
Brandersmolenstraat 29
1333BX ALMERE
Telefoon: 036-5384211
Email:

Info

Barbara Jorritsma is acupuncturist en kruidendeskundige. Zij is afgestudeerd aan de acupunctuurschool Anglo Dutch. Daarna heeft zij in China stage gelopen in verschillende ziekenhuizen. In Nederland is zij werkzaam geweest bij een Chinese acupuncturist. Daarbuiten heeft zij de tweejarige opleiding in de Chinese kruidengeneeskunde aan de Hwa To Universiteit gevolgd en deze met succes afgerond.

Honglin Liu heeft haar opleiding tot arts in de Traditionele Chinese Geneeskunde, acupuncturist en herbarist (kruidendeskundige) in China genoten en is afgestudeerd in Traditionele Chinese Geneeskunde aan de Universiteit voor Chinese Geneeskunde in Gui Yang. Zij heeft, voordat zij naar Nederland kwam, vijf jaar in het First Peoples Hospital te Gui Yang gewerkt als arts, acupuncturist en herbarist. Honglin is sinds 1999 in Nederland werkzaam.

Tijdens het eerste consult zal de therapeut uitgebreid met u over uw klachten spreken en u daarbij ook een aantal vragen stellen over uw gezondheid. Vervolgens wordt uw pols zeer nauwkeurig gevoeld en wordt uw tong bekeken. Op grond van de verzamelde gegevens stelt de therapeut de diagnose en de behandelmethode vast.

Daarna worden kleine naalden ingebracht op de acupunctuurpunten om de energie weer in balans te brengen. Ook de vervolgbehandelingen beginnen altijd met een kort gesprek, waarbij ook uw pols weer wordt gevoeld en uw tong bekeken. Op deze wijze wordt elke behandeling aangepast aan de gesteldheid van dat moment.

Op de kaart