Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FIRST LOOK

FIRST LOOK
Bieslookstraat 31
9731HH GRONINGEN
Telefoon: 06-23233253
Email:

Info

First Look heeft als doel je kindje zo herkenbaar mogelijk in beeld te brengen en om van de leukste plaatjes foto’s te maken. De echo wordt gemaakt door een gediplomeerd echoscopiste met ruim 10 jaar echografie-ervaring in het ziekenhuis.

First Look werkt met de aller-modernste digitale 2- en 3 dimensionale apparatuur (2D, 3D en 4D), waarbij kwaliteit en presentatie voorop staan, terwijl je duidelijke uitleg krijgt bij de beelden.

First Look biedt de mogelijkheid van 3D en 4D echografie, waarbij het lijkt alsof je kindje in de buik wordt gefotografeerd (3D) of gefilmd (4D).

3-dimensionale echografie wordt gemaakt op basis van een 2D-echo. De computer verwerkt heel veel 2D-informatie en rekent op basis hiervan een 3D-beeld uit. Het gezichtje krijgt diepte en de bolle wangen. Soms is de gezichtsuitdrukking van het kindje is goed te zien en vaak kun je al zien op wie het kindje lijkt.

Het hele consult kan worden opgenomen op DVD. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de plaatjes op cd-rom te zetten zodat je ze thuis nog verder kunt bewerken. Het is misschien een leuk idee om een mooie foto voor het geboortekaartje te gebruiken.

Al met al is het de moeite waard om een afspraak te maken bij echopraktijk "First Look" zodat jouw dagje Groningen een leuk en persoonlijk tintje krijgt. Om voldoende tijd en aandacht aan een consult te besteden werken wij uitsluitend op afspraak.

Op de kaart



Videopresentatie First Look