Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


NATUURGENEESKUNDIGE PRAKTIJK KHUN MAI MASSAGE

NATUURGENEESKUNDIGE PRAKTIJK KHUN MAI MASSAGE
Philipsdaalder 82
8253CM DRONTEN
Telefoon: 0321-311001
Email:

Info

KHUN MAI betekent in een vrije Nederlandse vertaling ALS HERBOREN We hopen dat u na onze behandelingen weer KHUN MAI naar huis kunt gaan.

Eind 2004 heeft Mevrouw Lamai Maneerat deze massagesalon opgericht. Ze heeft haar diploma’s voor Thaise voetreflexmassage en Originele Thaise Massage aan de What Po Medical School te Bangkok behaald. De Originele Thaise Massage wordt ook wel Thaise Tempel Massage genoemd. Jaarlijks breidt Lamai haar ervaringen en opleidingen uit. In 2005 heeft ze een opleiding voor Thaise Kruidenstempel Massage gevolgd en afgelopen jaar heeft ze in Bangkok haar diploma voor Thaise Aroma Therapie behaald.

Nieuw is de Japanse Gezichtsmassage.

Lamai gebruikt bij haar massages uitsluitend Thaise producten. Zo komen de kruidenstempels rechtstreeks uit Thailand en ook alle balsums en oliën.

De Thaise oliën hebben een rustgevende werking waardoor de huid ontspant. De huid wordt zacht en soepel; de perfecte basis voor een heerlijke massage. De Thaise olie wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt. Het gevoel van serene rust bij de massages komt mede door de etherische extracten van lotusbloem en jasmijn in de olie.
Khun Mai Massage vindt het belangrijk dat u zich bij een ontspanningsmassage prettig voelt.

Bij Lamai haar collega, Martin van Damme, kunt u terecht voor sportmassage, Dorn Therapie Voetreflex therapie en andere ontspanningsmassages. Als Natuurgeneeskundige met specialisatie voetreflexologie en Dorntherapie kunt u terecht met diverse klachten zoals burn out, obstipatie, pijnklachten en inwendige pijn zoals bijvoorbeeld buikpijn. In deze salon is een grote ervaring met rug- en schouder problemen. Bijna alle behandelingen leiden tot frappante resultaten. Een groot aantal ziektenkostenverzekeraars vergoeden deze therapie, afhankelijk van uw polis.

Als u last heeft van klachten kunt u bij Khun Mai Massage terecht voor een medische intake.

Ook als u niet tevreden bent met uw huidige behandeling of onzeker bent over wat u nu moet doen, probeer dan eens Khun Mai Massage.

Khun Mai Massage neemt elke klacht serieus en als u niet geholpen kunt worden, zullen we u doorverwijzen naar externe deskundigen.

Bij alle behandelingen door Khun Mai THERAPIE kunt u in aanmerking komen voor een onkostenvergoeding door uw ziektekostenverzekeraar. U dient dan zelf aanvullend verzekerd te zijn of in het bezit te zijn van een sportverzekering.

Bij alle behandelingen van Khun Mai MASSAGE komt u NIET in aanmerking voor een vergoeding van uw verzekeringsmaatschappij.

We zijn steeds in onderhandeling met de maatschappijen om het gunstige effect van onze massages bevestigd te krijgen. Raadpleeg regelmatig onze website hiervoor.

Khun Mai Massage is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten (NVVT), bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) en bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG).

Op de kaart