Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SMIT OPTIEK CONTACTLENSSPECIALIST

SMIT OPTIEK CONTACTLENSSPECIALIST
Noorderbuurt 31
9203AL DRACHTEN
Telefoon: 0512-514881
Email:

Info

Begin 1969 opende de familie Smit een brillenzaak aan de Noorderbuurt in Drachten. Inmiddels bestaat Smit Optiek Drachten al meer dan veertig jaar en zijn wij een begrip in het Noorden van het land. Wij zijn een zelfstandig familiebedrijf en dat geeft veel ruimte en mogelijkheden tot het samenstellen van een mooie collectie kwaliteitsproducten.

Mede door ons grote aanbod van producten onderscheiden wij ons dan ook in de branche. U kunt in onze “offline” winkel merken vinden als TagHeuer, Serengeti, Fred, Porsche Design, Gucci, Zeiss, Bynolyt, Ray-Ban, Ed Hardy, Rudy Project, Art of Optics en vele andere topmerken. Door deze diversiteit in topproducten gecombineerd met onze vakmanschap en service, mogen wij steeds vaker klanten uit het hele land in onze winkel ontvangen. Vandaar deze webshop waarin wij een deel van onze mooie kwaliteitsproducten aanbieden tegen een redelijke prijs.

U kunt in onze webshop verschillende producten bekijken en kopen. Denk aan verrekijkers, telescopen, zonnebrillen, loepen en accessoires. Neem zo af en toe een kijkje in onze webshop, u zult zien dat er regelmatig nieuwe producten bijkomen!

Geeft u er de voorkeur aan om een product eerst “live” te bekijken, te proberen en/of te kopen, dan is het verstandig om vooraf contact met ons op te nemen om te horen of de door u gewenste producten voorradig zijn.

Zoekt u een specifiek product of merk? Laat het ons weten en u zult merken dat bijna alles mogelijk is. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen over onze producten en diensten bij ons terecht, onze gediplomeerde medewerkers geven u graag een vrijblijvend en deskundig advies.

Op de kaart