Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


OENTSJERK T-MED HESSEL TURKSTRA

OENTSJERK T-MED HESSEL TURKSTRA
Frisiastate 23/A
9062GX OENTSJERK
Telefoon: 058-2563025
Email:

Info

Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten opgedaan tijdens uw werk, klachten als gevolg van een ongeval of ziekte, een verkeerde beweging, een verkeerde houding, door een sportblessure of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Uw lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten. U moet er dagelijks op kunnen rekenen. Lopen, staan, bukken, het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Totdat u ergens last van krijgtā€¦.Als uw lichaam even niet meewerkt, wordt bewegen minder vanzelfsprekend. De fysiotherapeut is specialist op het gebied van beweging en aandoeningen van spieren en gewrichten. Door gerichte behandeling, begeleiding en adviezen helpen wij u om met klachten en beperkingen om te gaan. Bovendien kunnen wij u verantwoord leren te bewegen en verdere problemen te beperken dan wel te voorkomen.

De fysiotherapeut zoekt naar stoornissen in het bewegen waar hij met zijn of haar kennis wat aan kan doen. Deze stoornissen worden meestal met gerichte oefeningen, massage of manuele therapie verholpen.

Er is sinds kort via de huisarts of specialist een fysiotherapeutisch consult mogelijk. Dit is vooral van toepassing als het niet geheel duidelijk is welke behandeling of onderzoek het beste voor u is bij klachten aan spieren of gewrichten en daarnaast bij problemen in het bewegen.

De behandelingen door de fysiotherapeut worden vergoed door de verzekeraar mits u hiervoor een aanvullende verzekering heeft afgesloten.

Op de kaart