Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


IVORY & IVORY UTRECHT OUDENOORD

IVORY & IVORY UTRECHT OUDENOORD
Oudenoord 619-621
3513EP UTRECHT
Telefoon: 030-2315370
Telefax: 030-2993288
Email: utrecht@ivory-ivory.nl

Info

Welkom bij tandartspraktijk Ivory & Ivory de vestiging Utrecht Oudenoord. Onze gezellige en zeer professionele tandartspraktijk met acht behandelkamers is gevestigd op de Oudenoord vlakbij het historische centrum van Utrecht stad. De dynamiek van een stad als Utrecht vertaalt zich bij ons tot een veelzijdig en dynamisch team, zeer ruime openingstijden en dienstbaarheid richting onze gasten.
De Utrechtse Ivory & Ivory tandartspraktijk met acht behandelkamers is al meer dan 20 jaar een toonaangevende tandartspraktijk op tandheelkundig gebied en levert hoog kwalitatieve mondzorg aan meer dan 14.000 inwoners van onze stad.

Persoonlijke aandacht en zorg op maat staan centraal in onze tandartspraktijk naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. En er wordt gewerkt volgens de hoogste Europese hygiëne normen. Onze tandartsen Drs. J. Vercauteren, Drs. H. Grondman, Drs. S. Dalhuisen , Drs. C. Nilsson, Drs. E. Qvarnstrom, Drs. W.F. Kon Jin, Drs. M. van den Houten , Drs. G. van der Kroon en Drs. B. Van Lieshout, adviseren en helpen u graag. Deze ervaren tandartsen leiden het behandelteam volgens het Ivory & Ivory concept. Men wordt bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistenten.

De kindertandheelkunde wordt verzorgd door Madelon Smeets onze kindertandverzorgster. Alles omtrent kunstgebitten valt onder de expertise van onze klinische prothese technieker de heer Frans Slotboom.

Binnen de praktijk is een uitgebreid mondhygiëne en preventie team aanwezig. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen. In het geval van reeds bestaande tandvleesaandoeningen wordt men uitgebreid behandeld door onze mondhygiënisten.

Ook voor een orthodontische behandeling kunt u bij ons terecht. Onder leiding van onze hoofd Orthodontist (Geregistreerd in het Dento Maxillo Orthopaedie register) Drs. Tsachi Davidov en zijn team ( beugeltandarts Drs. C. Garau de Gee, beugeltandarts Drs. J. Van Deale en assistentes) worden de modernste behandeltechnieken toegepast voor zichtbare en onzichtbare beugels zowel bij kinderen als volwassenen.

De orthodontie behandeling worden uitgevoerd in het zeer moderne orthodontie pand drie deuren verder op de Oudenoord 501.

Dit uitgebreid assortiment maakt ons een complete tandarts voor Utrecht.

Ons team van tandartsen, specialisten, mondhygienisten, preventie assistenten, assistenten en receptionisten heet U van harte welkom als patient / gast in onze gezellige tandartsenpraktijk!

Op de kaart