Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


DIETISTENPRAKTIJK ZEIST

DIETISTENPRAKTIJK ZEIST
Woudenbergseweg 9
3701BA ZEIST
Telefoon: 030-6925717
Email: info@dietistenpraktijkzeist.nl

Info

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Zeist zijn dé specialisten op het gebied van voeding en diëten. Samen met u maken we een behandelplan op maat, dat praktisch uitvoerbaar en doelgericht is. De adviezen zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie en gebaseerd op de meest recente inzichten.

Voeding neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen onze maatschappij. Dat maakt dat u van allerlei instanties advies op voedingsgebied krijgt. De keuze wat specifiek goed voor u is, wordt hiermee zeker niet makkelijk gemaakt.

Wij zijn de specialisten op voedingsgebied. Hiervoor hebben we de 4 jarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond. Pas dan mag de wettelijk beschermde titel 'Diëtist' gevoerd worden. Wij staan klaar voor iedereen van jong tot oud, van zuigeling tot volwassene. U kunt bij ons terecht voor zowel een voedings- als een dieetadvies.

In onze praktijk werken wij bewust op individuele basis. Groepsbijeenkomsten worden georganiseerd op verzoek van een specifieke opdrachtgever. Hierbij moet u denken aan werkgevers die een 'gezond leef'-programma willen starten.

Iedereen, die een afspraak maakt, wordt binnen een week een consult aangeboden. Cliënten rouleren niet binnen de praktijk. Een ieder behoudt zijn eigen vertrouwde diëtist.

Wij houden ons vak bij door recente literatuur en de trends op voedingsgebied. Daarom staan we ingeschreven in het Kwaliteitsregister.

Ook zijn wij lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) en de DCN (Diëtisten Coöperatie Nederland).

Op de kaart