Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


DIETISTEN PRAKTIJK VERA WISSE

DIETISTEN PRAKTIJK VERA WISSE
Baskensburgplein 2
4383NE VLISSINGEN
Telefoon: 06-24110600
Email: info@wissedietist.nl

Info

Uit ervaring weet ik dat gezond eten de basis is om lichamelijk èn geestelijk fit en in balans te zijn. Of u jong of oud, ziek of gezond, te mager of te zwaar, topsporter of recreant bent: iedereen heeft baat bij goede en gezonde voeding. En dit hoeft zeker niet saai of vervelend te zijn!

Daarom werk ik ook niet met “standaard” diëten. Ieder individu is namelijk verschillend en heeft zijn eigen voorkeuren en mogelijkheden Het opstellen van een voedings- of dieetadvies doe ik altijd in overleg met de cliënt. Hierdoor zijn de adviezen en de begeleiding helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Eten of diëten mag nooit een obsessie worden: eten moet wel leuk en lekker zijn!

Het eerste gesprek zal 45 tot 60 minuten duren. Dit gesprek vormt de basis voor de verdere begeleiding. We bespreken uw vragen, wensen en bekijken samen welke mogelijkheden er zijn. Ook zal ik een voedingsanamnese afnemen, wat inhoud dat ik navraag wat uw gebruikelijke eetpatroon is. Aan het eind stellen we een behandelplan op waarmee u meteen aan de slag kunt.

De vervolggesprekken duren 15-20 minuten. Hierin bespreken we uw vragen en de knelpunten waar u tegenaan bent gelopen. Ook kan ik u in deze gesprekken meer informatie en uitleg geven die u kunt gebruiken om het voedingsadvies op te volgen.

Hoe lang de begeleiding duurt en de frequentie van uw bezoeken zijn afhankelijk van uw wensen en / of de medische noodzaak.

Indien u (door een lichamelijke beperking) niet in staat bent zelf naar de praktijk te komen, is het ook mogelijk een huisbezoek aan te vragen. Hiervoor heeft u wel een indicatie van uw huisarts nodig.

Ook ondersteuning via email of telefonische consulten zijn mogelijk.

Op de kaart