Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


SERVICEFLAT NOORDWIJK

SERVICEFLAT NOORDWIJK
Hoofdweg 296
9765CP PATERSWOLDE
Telefoon: 050-3092688
Email: info@serviceflatnoordwijk.nl

Info

Uw eigen woning opgeven om in een serviceflat te gaan wonen heeft voor senioren voordelen. Geen onderhoud meer aan woning en tuin. Bij koopwoningen komt geld vrij waarvan u veelal jaren onbezorgd kunt leven.

In serviceflat Noordwijk, de naam zegt het al, krijgt u perfecte service. U kunt maaltijden bestellen, er is bijstand op allerlei gebieden en u bent in de gelegenheid om medebewoners te ontmoeten en gezamenlijke activiteiten te ontwikkelen.

U stelt wel uw eisen: u wilt comfortabel en veilig wonen, uw zelfstandigheid en privacy moeten gewaarborgd zijn en de dienstverlening moet optimaal zijn in een bijzondere omgeving. Kortom: wonen op niveau! De senioren die hier in het verleden zijn gaan wonen komen maar tot één conclusie: "Dat hadden we eerder moeten doen!"

Serviceflat Noordwijk is gebouwd op de plek van een oude buitenplaats en heeft een prachtige oprijlaan en fraai aangelegde tuinen. Het gebouw heeft zowel 2-,3-, als 4- kamerflats die modern, ruim en aantrekkelijk zijn. Maak eens een afspraak om ze vrijblijvend te bekijken.

Op de kaart