Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


WEIDE HUISARTSENPRAKTIJK DE

WEIDE HUISARTSENPRAKTIJK DE
De Zaaier 6
7908MA HOOGEVEEN
Telefoon: 0528-266633
Email:

Info

Gezondheidscentrum De Weide is een centrum voor geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat wil zeggen dat er een intensief samenwerkingsverband is tussen de huisartsenpraktijk en verschillende andere zorgverleners. Vanuit hetzelfde gebouw zijn dat bij De Weide fysiotherapie, maatschappelijk werk en eerstelijns-psychologie.

Verder wordt er vanuit andere zorginstellingen ook nog zorg geboden; wijkverpleging vanuit stichting Icare, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige vanuit het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) en een diëtist vanuit ziekenhuis Bethesda te Hoogeveen.

In het gebouw zijn verder een logopediste en een homeopathisch arts werkzaam. Aan het gebouw zijn, elk in een eigen vestiging, een apotheek en een tandarts gekoppeld.

Op onze website vindt u algemene informatie over het gezondheidscentrum, specifieke informatie over alle zorgverleners en kunt u uw herhaalrecepten aanvragen. Tot slot kunt u op de hoogte blijven en meer informatie van aanverwante zaken vinden bij praktijknieuws.

Op de kaart