Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HUID-EN OEDEEMCENTRUM

HUID-EN OEDEEMCENTRUM
Lijzijde 99
8251LL DRONTEN
Telefoon: 0321-337134
Email: info@huidenoedeemcentrum.nl

Info

Mijn naam is Helga Morreau-van Deurse werkzaam als huid-, laser- en oedeemtherapeute, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Tevens ben ik gediplomeerd docente zelfmanagement bij lymfoedeem. Ik train hierbij de patiënt met een lymfoedeem om "therapie-onafhankelijk" te worden. In de praktijk zijn verder werkzaam: Wiesje Olivier en Gerdien Zekveld ook huid- en oedeemtherapeuten. Onze behandelingen zijn gericht op huid- laser- en oedeemtherapie en onze missie is: "dichtbij de patiënt, goede voorlichting, individuele benadering, het leveren van maatwerk"

Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Dit houdt onder andere in dat wij ons, naast de praktijkvoering, heel actief bezighouden in ons vakgebied : volgen van nascholingen, schrijven van artikelen, geven van voorlichting, deelnemen in vakcommissies en aan onderzoeksprojecten en het begeleiden van stagiaires.

Wij hebben de beschikking over een scala van hoogwaardige geavanceerde apparatuur, zoals de Palomar Starlux met zowel IPL als ook LASER handstukken.

Op de kaart