Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


THERAPIE & COACHING LOES DIJKER

THERAPIE & COACHING LOES DIJKER
Molenstraat 8
6721 WN BENNEKOM
Telefoon: 0318-624623
Email:

Info

Loes Dijker geeft integrale individuele en groepstherapie/coaching aan particulieren en bedrijven. Integrale therapie wil zeggen dat er aandacht is voor de hele mens; lichaam, geest en ziel zijn één geheel.

Jouw vraag staat centraal en ik sluit aan bij dat wat zich op het moment aandient. Daarbij hanteer ik verschillende invalshoeken, we starten vanuit het gesprek en van daaruit ontvouwt zich vanzelf wat nodig is. Werken met metaforen, creativiteit, dromen, meditatie, innerlijk kind, stem, lichaam. Ik hanteer daarbij allerlei technieken bijvoorbeeld vanuit gestalt, mind fullness, chakra’s, voice dialogue, systeemwerk. Zowel dieptewerk als zijn in het “hier en nu” en het toepassen in de dagelijkse praktijk komen aan de orde.

Met Integrale therapie bied ik ondersteuning op vragen zoals: Wie ben ik, waarom loopt het niet zoals ik wil, waarom loop ik iedere keer tegen dezelfde problemen aan, waarom heb ik geen plezier in mijn relatie(s), wat kan ik zelf doen om mijn eigen leven en werk meer zin en richting te geven.

Op de kaart