Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


AVENIER JEUGD- EN OPVOEDHULP

AVENIER JEUGD- EN OPVOEDHULP
Vriezenveenseweg 170
7602PV ALMELO
Telefoon: 0546-480630
Telefax: 0546-864304
Email: info@avenier.com

Info

Avenier is een instelling voor intensieve jeugdzorg voor ongeveer 360 jongeren van 12 tot 18 jaar. Op vijf locaties bieden wij open, gesloten en justitiële jeugdzorg. Onze 750 medewerkers werken samen met de jongeren, hun ouders en collega-instellingen aan een kansrijke toekomst.

Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers en psychiaters werken samen met de jongeren om die plek te realiseren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Onze basiszorg bestaat uit opvoeding en onderwijs. Onze specifieke hulp bestaat uit trainingen en therapie.

Avenier is een jeugdzorgorganisatie voor jongeren met ernstige gedragsproblemen. Deze jongeren kunnen zonder hulp van professionals niet goed meedraaien in onze samenleving. Wij werken samen met de jongeren, én met hun ouders, aan een nieuwe toekomst. Die toekomst is een plaats in de samenleving. Een plek om te wonen, werk of school en een verantwoorde vrijetijdsbesteding. Opvoeding, therapie, trainingen en zeker ook een opleiding dragen bij aan die toekomst.

Op de kaart