Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


GEERTSEMA TANDARTSENCOMBINATIE

GEERTSEMA TANDARTSENCOMBINATIE
Heresingel 30
9711EV GRONINGEN
Telefoon: 0900-8263278
Email: info@tandartsencombinatie.nl

Info

Tandartsencombinatie Geertsema in Groningen is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en implantologie en is één van de oudste praktijken in de stad Groningen met ervaring en vakmanschap van meer dan 70 jaar (sinds 1938).

Alle vormen van tandheelkunde bevinden zich onder één dak, ook de algemene tandheelkunde en de gratis verrichtingen bij studenten onder 22 jaar. Nota's worden veelal direct bij de verzekering gedeclareerd. Het praktijkpand bevindt zich aan één van de fraaiste singels aan de zuidrand van de stad en ademt door zijn rustieke ligging een aangename sfeer uit.

Vooral angstige patiënten voelen zich hier thuis. De behandelkamers zijn ruim, comfortabel en kleurrijk ingericht wat bijdraagt tot een prettig verblijf zowel voor onze patiënten als voor onze teamleden. De kracht van onze praktijk is het horizontaal verwijzen en beroepsdifferentiatie, d.w.z. het doorverwijzen naar een medewerker die met een bepaalde behandeling meer affiniteit heeft en daardoor meer kennis en kunde in huis heeft. Daarnaast zijn wij gevestigd in Dubai, een van de meest dynamische moderne steden in de wereld, in een ultramoderne kliniek voorzien van de modernste apparatuur van dit moment.

Onze praktijken in Groningen en Dubai zijn zeer geavanceerde praktijken met o.a. 3D-digitale röntgenapparatuur, digitale tandvlees-meetapparatuur, CAD-CAM apparatuur voor het vervaardigen van inlays en kronen, laser-apparatuur voor nagenoeg pijnloze tandvleesbehandelingen en digitale verdovingsapparatuur. Voor het opsporen van gaatjes maken we gebruik van digitale analyse-apparatuur.

In onze praktijk in Groningen is er op dit moment geen wachtlijst en kunt u vrij snel terecht. Via de link naar het inschrijfformulier op onze site kunt u zich bij ons inschrijven. U kunt natuurlijk voor verdere informatie bellen naar ons praktijknummer: 0900-Tandarts (8263278), dagelijks bereikbaar van 9-12 uur en van 14-16.30 uur. Voor behandeling zijn we 6 dagen per week geopend van 8.30 uur tot 20.30 uur (en op zaterdag tot 17 uur).

In onze praktijk werken we met een uitgebreid team van zes tandartsen en zes mondhygiënisten en preventieassisten om u op vele tandheelkundige gebieden van dienst te kunnen zijn.

Op de kaart



Videopresentatie Geertsema