Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


CUDAMANIM

CUDAMANIM
Bleyenbeekstraat 8
1333XC ALMERE
Telefoon: 036-5320901
Email:

Info

CUDAMANIM (spreek uit als tsjoedamaaniem) betekent “het meest waardevolle juweel”…
Of zoals de Boeddhistische mantra zegt: ‘Om Mani Padme Hum’, ‘Hail the Juwel in the Lotus’.Daarmee wordt bedoeld het meest waardevolle dat je bezit, de hoogste top die je in leven/incarnatie kunt bereiken. Het meest waardevolle wat een mens bezit is de Goddelijke Vlam of Vonk, welke zich bevindt in de diepste lagen van het hartchakra. Deze Vlam of Vonk wordt beschermd door een laag die er uit ziet als een diamant of kristal. Het Goddelijke Licht schijnt in iedereen, schijnt ook door de persoonlijkheid heen naar buiten, in je lach en in je doen en laten. We nemen dat Licht in onszelf en een ander vaak maar in bepaalde facetten van het totale spectrum van wie we Zijn waar. Of we weten verstandelijk van dit Goddelijke Licht, maar ervaren dit Licht nog niet in ons zelf en/of in de ander.

We geven op onze eigen wijze kleur aan ons leven en kennen die o.a. vanuit patronen, gedachten en overtuigingen aan onze eigen en ook aan andermans persoonlijkheid toe. Voeg je alle kleuren van het spectrum echter samen, dan hou je het witte Licht over, voortkomend vanuit dat Ene Licht, de Bron van waaruit we allemaal ontstaan zijn. Contact maken met, ervaren van dit juweel (Cudamanim) en Licht in jezelf kan je een eind verder op je Weg helpen naar die Bron.

In een aantal gevallen echter kleuren beperkende patronen, gedachten en overtuigingen naast uitdagende momenten die we in ons leven meemaken in negatieve zin onze ervaring en kijk. Dan komen we in aanraking met de zware en donkere kanten van het bestaan en lijkt het prachtige kristal rond het Licht wel besmeurd met een dikke laag modder waardoor je bijna niet kunt stralen.

Een van de mooiste dingen die ik mag doen in mijn praktijk is tijdens een Jassentechniek-sessie je helpen de essentie van wie je bent schoon te poetsen en de gekleurde bril waardoor je kijkt tetransformeren. Zo krijg je de mogelijkheid tot heling en kan de Goddelijke Vonk in je weer de ruimte krijgen…..

Op dit moment kun op onze website de nodige informatie vinden over mijn praktijk, de Jassentechniek, Jassentechniek-Healing en binnenkort ook meer over meditatie. Een activiteiten-agenda vind je onder "Workshops", maar het is ook handig om te weten dat je voor individuele behandeling op de dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag ingepland kunt worden.

Op de kaart