Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


HERBALIFE ONAFH DISTR HEALTH INVEST

HERBALIFE ONAFH DISTR HEALTH INVEST
Tenerifestraat 7
1339XN ALMERE
Telefoon: 036-5356150
Email:

Info

In januari 2000 zijn wij gestart met ons bedrijf Health Invest en begeleiden wij (gratis) met veel plezier tientallen klanten en Distributeurs om hun gestelde doelen te bereiken.

Deze doelen kunnen verschillend van aard zijn o.a.:
- afslanken (door minimaal een maaltijdvervanger)
- aankomen
- meer energie en vitaliteit
- verbeteren van sportprestaties
- verbeteren van de algehele gezondheid
- het hebben van een eigen bedrijf (zie ook onze pagina Distributeurschap)
- part time of full time (bij) verdienen

De celvoedingproducten (ook wel orthomoleculair genoemd) alsmede de huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife worden vandaag de dag door meer dan 35 miljoen tevreden klanten in meer dan 50 landen gebruikt. De producten kunnen niet in een winkel gekocht worden, maar vinden hun weg naar de klant via onafhankelijke Distributeurs. Dit alles volgens het Multi Level Marketing systeem.

Health Invest juicht deze werkwijze toe want dat betekent dat u als klant naast de producten, een op maat gemaakt persoonlijk programma alsmede een met u afgestemd intensieve begeleiding mag verwachten. Zodat ook daadwerkelijk de gestelde doelen gehaald worden.

Yvonne Settels geboren in 1961. Opleiding en ervaring als kapster en schoonheidsspecialiste.

René Settels geboren in 1960. HBO economie opleiding en naast marketing docent, vele jaren ervaring als marketing manager bij diverse organisaties.

Zelf zijn wij begin 1998 gestart met het eten van de voedingsproducten van Herbalife. Dit resulteerde voor Yvonne, zich toen nog compleet onbewust van haar ondergewicht, (48 kg met een lichaamslengte van 174 cm en een vetpercentage van 4) binnen een jaar in het aankomen van 10 kg pure kracht en energie en een vetpercentage van 20 (het minimale vetpercentage voor een vrouw).

Voor René naast het verkrijgen van de noodzakelijke extra energie (vanwege te veel stress) ook nog eens 10 kg afslanken. Vanaf die tijd hebben wij ons gewicht onder controle en wat nog belangrijker is, we voelen ons fit en vitaal!.

Op de kaart