Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRINSENSTICHTING

PRINSENSTICHTING
Spinnekop 5
1444GN PURMEREND
Telefoon: 0299-459200
Telefax: 0299-459203
Email: info@prinsenstichting.nl

Info

De Prinsenstichting ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven in en met de samenleving. In een werkelijke ontmoeting verbinden wij mensen met elkaar.

De cliënt staat centraal in ons beleid, denken en handelen. Wij treden vanuit vertrouwen uitdagingen tegemoet en bieden een veilige en stimulerende woon- en werkomgeving met ruimte voor ontplooiing en persoonlijke groei. Wij zijn creatief, betrouwbaar en werken binnen vastgestelde kaders en verantwoorden ons naar degene aan wie wij diensten verlenen. Wij zijn een professionele organisatie met deskundige, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

Vanuit deze visie ondersteunt en begeleidt de Prinsenstichting haar cliënten. Allereerst door naar hen te luisteren en samen met hen te praten. Bijvoorbeeld over hoe zij willen wonen, werken en hun vrije tijd willen doorbrengen. En door met veel plezier en met respect voor elkaar en ieders inbreng, de zorg en dienstverlening af te stemmen op die wensen. Zo gewoon als maar kan

Op de kaart